sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Mmmm...pastaa.

Chili-parsakaalipasta (1-2 syöjää)

n. 150 g pennepastaa
n. 100 g parsakaalia
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
½ kuivattu chili tai 1 tuoretta punaista chiliä
8 kirsikkatomaattia
suolaa
1-2 rkl pestoa

Kiehauta iso kattilallinen suolattua vettä. Lisää pasta ja keitä 8-10 minuuttia. Valuta.

Leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kiehauta toinen kattilallinen suolattua vettä ja lisää parsakaalit kattilaan. Keitä 5 minuuttia. Valuta, jäähdytä kylmässä vedessä ja valuta uudelleen.

Silppua valkosipuli ja chilit. Puolita kirsikkatomaatit.  Peitä kattilan pohja oliiviöljyllä. Käytä samaa kattilaa, jossa pasta keitettiin. Kuumenna öljy kovalla teholla. Lisää valkosipulit, chilit ja tomaatit. Kypsennä koko ajan hämmentäen 1 minuttin ajan.

Lisää parsakaali kattilaan ja sekoita. Kuumenna 2 minuuttia. Lisää pasta sekä pesto ja sekoita. Kuumenna vielä noin 1 minuutti.
Ohjetta muokattu ja lainattu Love Food:n Mmmm...Pasta-kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!