tiistai 16. lokakuuta 2012

Sunnuntai ruokaa.

Kinkku-aurinkokuivattu tomaatti-pasta (2:lle)


1                   sipuli
2                   valkosipulin kynttä
150 g             palvikinkkua
maun mukaan aurinkokuivattuja tomaatteja
½                   kuivattu chili
2 dl                kermaa
                     suolaa
                     pippuria
reilu kourallinen raastettua parmesan-juustoa

                     pastaa

Laita iso kattilallinen vettä kiehumaan pastaa varten. Silppua sipuli, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuutio palvikinkku. Kuullota pannulla sipuli ja valkosipuli. Lisää palvikinkku ja paista. Lisää kerma, chili ja mausteet. Lisää raastettua parmesania kourallinen, jätä vähän ripoteltavaksi valmiin ruuan päälle.  Anna hiukka porista. Oothan jo muistanu laittaa ne pastat sinne kiehuvaan veteen! Jes! Sitten syömään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!