lauantai 5. tammikuuta 2013

Vuohenjuustoa ja risottoa

Vuohenjuustokana ja risotto


Vuohenjuustokana

3 kpl broilerin fileepihvejä
1 pkt vuohenjuustoa
3 rkl  pestoa
         oliiviöljyä
         pippuria

Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi. Asettele broilerin fileepihvit vuoalle. Levitä jokaisen pihvin päälle ruokalusikallinen pestoa ja päälle kaksi vuohenjuustokiekkoa. Mausta halutessasi pippurilla. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia tai kunnes kana on kypsää.

Risotto

1 sipuli
2 dl risottoriisiä
2 dl valkoviiniä
n. 1 l kanalientä (2 kanaliemikuutiota)
4 dl parmesanraastetta
oliiviöljyä

Valmista kanaliemi omassa kattilassaan. Silppua sipuli. Kuullota sipuli kattilassa oliiviöljyssä. Lisää risottoriisi sipulin joukkoon ja kuullota kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää valkoviini. Sekoittele kunnes viini on imeytynyt. Nyt ala lisämään kanalientä aina yksi kauhallinen kerrallaan. Odota kunnes liemi on imeytynyt ja toista niin kauan kunnes rakenne on haluttua. Eli riisi kypsää ja hiukan löysää. Lisää parmesanraaste ja sekoita. Odota kunnes juusto on sulanut. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!