sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pyöreätä muotoa.

Tonnikalapihvit

1 prk tonnikalaa öljyssä
1 dl maustamatonta jugurttia
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
tuoretta basilikaa
tuoretta timjamia
suolaa

Sekoita maustamaton jugurtti ja korppujauhot, anna seoksen turvota noin 5 minuuttia. Silppua sillä välin basilika ja timjami. Nyt sekoita kaikki ainekset keskenään. Pyörittele seoksesta ensin pyöreitä, sitten paina kevyesti niistä pihvin muotoisia.
Paista pannulla kera öljyn tai voin.



Spelttipizzataikina

1 ½ dl vettä
1 pussi kuivahiivaa
3,5 dl spelttijauhoja
2 rkl oliiviöljyä
suolaa tarvittaessa

Sekoita kuivahiiva (ja suola) spelttijauhojen joukkoon. Lisää 45 asteista vettä, eli se saa olla reilusti yli kädenlämpöistä. Sekoita ainekset ja loppuvaiheessa vaivaamista lisää oliiviöljyä. Kohota lämpöisessä paikassa liinan alla noin ½ tuntia.
Lisää täytteet ja paista uunissa noin 275 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!