torstai 4. huhtikuuta 2013

Mihin tummuneet banaanit? No tähän!



Banaanikakku 


2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 ½ dl ruokosokeria

3 dl vehnäjauhoja
2 dl spelttijauhoja
2 tl kanelia
1 tl inkiväärimurskaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

100g margariinia
2 kypsää banaania
2 dl turkkilaista jogurttia

Vaahdota kananmunat ja sokerit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata margariini ja muussaa banaani rasvan sekaan. Lisää seokseen vielä jogurtti. Sekoita varovasti munasokeriseokseen vuorotellen kuiva-aineseosta ja banaanirasvaseosta. Sekoita seosta nuolijalla, jotta taikinan kuohkeus säilyisi.

Voitele ja jauhota korppujauholla irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Laita sitten kakun päälle folio, jotta kakun pinta ei tummu. Paista vielä noin 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!