sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kasvihampparia!

Kasvishampurilainen


1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
2 tl juustokuminaa
1-2 tuoretta chiliä

2 pkt GoGreen Luomu kikherneet
1 pkt GoGreen punaiset linssit
50 g maissia
½ rkl sinappia
1dl korppujauhoja
100 g fetaa
1 kananmuna

kourallinen tuoretta persiljaa
puolikas-
kourallinen tuoretta korianteria
4-5 aurinkokuivattua tomaattia
suolaa ja pippuria
öljyä

Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet. Nakkaa sipulit pannulle juustokuminan ja chilin kanssa. Kuullota sipuli. Riko kananmuna astiaan ja vispaa sitä hetki haarukalla. Yhdistä kikherneet, linssit, maissi, sinappi, korppujauhot, feta ja kananmuna. Sekoita massaksi joko blenderissä tai sauvasekoittimen kanssa. Massa saa jäädä vähän karkeaksi.
Silppua aurinkokuivatut tomaatit, persilja ja korianteri. Lisää ne massan sekaan ja tässä vaiheessa voit sekoittaa ne käsin. Lisää myös suolaa, pippuria ja öljyä.
Muotoile massasta isoja pyöreitä palloja. Kuumenna pannu ja siirrä pallot pannulle ja tässä pannulla voit painaa ne litteämmäksi. Nyt sitten tarkkana, paista pihvejä pienellä lämmöllä...eli hitaasti mutta varmasti. :)

Pahoittelen kuvan laatua, mutta ko oli jo niin nälkä. :D
Ohjeeseen pohjaa haettu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!