maanantai 10. syyskuuta 2012

Kasvisruokaa


Parsakaali-pastavuoka


1   parsakaali
1   sipuli
2   valkosipulin kynttä
½  paprika
     pastaa

Keitä pasta lähes kypsäksi.
Kuutioi paprika, valkosipulin kynnet ja sipuli. Kuullota niitä hetki paistinpannulla.Paloittele parsakaali. Käytä kiehuvassa vedessä noin 2 minuutin ajan. Sekoita kasvikset, parsakaali ja pasta keskenään. Kaada ainekset voideltuun uunivuokaan.

2    kananmunaa
2,5 desiä Maustettu ruokakerma pippurinen
2,5 desiä ruokakermaa
       suolaa
       basilikaa
n. 1 desi raastettua edam-juustoa

Sekoita ainekset keskenään.
Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle raastettu juusto. Paista uunissa 200 asteessa noin puol tuntia.

Kaikki määrät ovat noin määriä, koska en kauheasti mittaillut kokatessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaapa viestiä!