Parsakaali-pastavuoka
1 parsakaali
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ paprika
pastaa
Keitä pasta lähes kypsäksi.
Kuutioi paprika, valkosipulin kynnet ja sipuli. Kuullota niitä hetki paistinpannulla.Paloittele parsakaali. Käytä kiehuvassa vedessä noin 2 minuutin ajan. Sekoita kasvikset, parsakaali ja pasta keskenään. Kaada ainekset voideltuun uunivuokaan.
2 kananmunaa
2,5 desiä Maustettu ruokakerma pippurinen
2,5 desiä ruokakermaa
suolaa
basilikaa
n. 1 desi raastettua edam-juustoa
Sekoita ainekset keskenään.
Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle raastettu juusto. Paista uunissa 200 asteessa noin puol tuntia.
Kaikki määrät ovat noin määriä, koska en kauheasti mittaillut kokatessani.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nakkaapa viestiä!